روش تولید رشته فرنگی به روایت تصاویر


کارخانه ای با قدمت ۷۰ سال در تایلند همچنان مشغول تولید رشته های فرنگی دست ساز است.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در میان انبوه تولیدات مکانیکی، کارخانه ای در تایلند با حفظ روش های سنتی خود همچنان تولید کننده یکی از محصولات پر طرفدار دنیاست. پاستاهای این کارخانه هنوز هم با روش های ۷۰ سال پیش در غرب بانکوک تولید می شود. کارگران هر روز با جدیت زیاد مراحل تهیه رشته های فرنگی را یکی پس از دیگری انجام و چراغ کارخانه را تا به امروز روشن نگه داشته اند.

ورز ابتدایی خمیر به همراه اضافه کردن افزودنی های مورد نیاز، نورد کردن مایه خمیر آماده شده، سپس تبدیل آن به نوارهای بسیار نازک از رشته فرنگی و در نهایت خشک کردن آن ها در زیر آفتاب منجر به تولید هزاران بسته رشته فرنگی و پخش آن میان مشتریان می شود. صاحب کارخانه پاستا این روش پخت را سال ۱۹۶۰ از مهاجران چینی به یادگار گرفته و نسل به نسل آن را به فرزندانش منتقل کرده است.

گفتنی است؛ رشته های زرد رنگ در چین نمادی از زندگی طولانی و عمر طولانی به حساب می آید.

کارخانه های سنتی تولید پاستا در تایلند + فیلم

انتهای پیام/



لینک منبع

درباره نویسنده

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *